Hvordan fungerer Wanda?

Wanda opererer i 3 byer i Norge Oslo, Stavanger og Trondheim. Wanda tilbyr praktiske sirkulære tjenester på døra.

• Du kan sette noe på lager

• Få noe reparert, vedlikeholdt eller resirkulert

• Selge eller kjøpe noe brukt

1. Start med å sjekke ditt postnummer for å se om din adresse har dekning. Logg inn eller opprett en profil for å komme i gang.

2. Deretter velger du hvilken tjeneste du ønsker å benytte. Du kan lagre, selge eller vedlikeholde tingene dine

3. Bestill henting & levering. En av våre hyggelige sjåfører vil komme å plukke opp eller levere tingene dine.

1. Slik fungerer en henting med Wanda
Når du har valgt tjeneste, velger du en dag og tid som passer. Du kan også bestille tilleggstjenester som bærehjelp eller innpakking. På valgt tidspunkt kommer våre hyggelige sjåfører med el-varebilen for å hjelpe deg. Du kan endre bestillingen opptil 48 timer før henting. Kjekt om du har glemt noe eller dagen ikke passer likevel.

2. Få full kontroll med bilder og navn
Etter bestilling finner du oversikt over tingene dine inne på kontoen din. Vi anbefaler at du legger til bilder, navn og beskrivelse av dem. Da er det lettere å finne igjen esken med julepynten eller se hvem sine ski som er inne til service. Et bilde av innholdet i esker er også et tips, da blir det lettere å bestille hjem akkurat det du trenger.

3. Wanda registrerer og oppbevarer trygt
Når vi henter tingene dine, merker vi de med kunde- og ordrenummer. I kontoen din vil du se endret status fra 'booket' til 'på lager'. Deretter sendes varene til vår hub hvor de sorteres etter tjeneste. F.eks.: lagring, kø for fotografering, eller transport til service-partnere for reparasjon og vedlikehold.

4. Hjem igjen
Du kan enkelt bestille hjemlevering inne på din konto. Velg enkeltting, eller bestill alt hjem samtidig. Hvis du har bestilt en service/reparasjon, vil du motta en varsling når denne er klar for levering. Velg dag, tidspunkt og om du ønsker bærehjelp. Våre fantastiske sjåfører leverer deretter tingene hjem igjen til deg!

Alle tingene dine lagres trygt i våre lager og er forsikret under lagring.